0404 10 02 Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
Kod CN 0404 10 02 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0803 90 10 - Banany, świeże (z wył. plantanów)
-
Kod CN: 2707 99 80 - Fenole zawierające > 50% masy fenoli (z wył. chemicznie zdefiniowanych)
-
Kod CN: 0808 30 10 - Gruszki na perry, luzem, od dnia 1 sierpnia do dnia 31 grudnia, świeże
-
Kod CN: 4420 10 11 - Statuetki i pozostałe ozdoby, z drewna tropikalnego "akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti" (z wył. mozaiek i intarsji z drewna)
-
Kod CN: 3907 99 80 - Poliestry nasycone, w formach podstawowych (z wył. poliwęglanów, żywic alkidowych, poli(tereftalanu etylenu), poli(kwasu mlekowego) i poli(naftaleno-2,6-dikarboksylanu etylenu) i termoplastycznych kopolimerów ciekłokrystalicznych poliestrów aromatycznych)
-
Kod CN: 2909 - Etery, eteroalkohole, eterofenole, eteroalkoholofenole, nadtlenki alkoholowe, nadtlenki eterowe, nadtlenki ketonowe (nawet niezdefiniowane chemicznie) oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 0210 99 41 - Wątroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 8542 32 90 - Pamięci w postaciach złożonych, takich jak piętrowe "D-RAMy" i moduły (z wył. w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych i D-RAMy, S-Ramy, cache-RAMy, EPROMy and flash E²PROMy)
-
Kod CN: 0711 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, ogórków, korniszonów, grzybów i trufli, nie mieszanych)
-
Kod CN: 7210 41 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, faliste, powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. elektrolitycznie powleczonych lub pokrytych cynkiem)