0404 10 28 Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy
Kod CN 0404 10 28 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2711 12 19 - Propan o czystości >= 99 %, skroplony (z wył. stosowanego jako paliwo napędowe lub do ogrzewania)
-
Kod CN: 6302 53 10 - Bielizna stołowa z włóknin z włókien chemicznych (z wył. dzianej)
-
Kod CN: 9506 21 00 - Deski windsurfingowe
-
Kod CN: 0201 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 85 - Prażmowate (Sparidae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7208 27 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości < 3 mm, trawione, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 7228 30 41 - Sztaby i pręty, ze stali zawierającej >= 0,9%, ale =< 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale =< 2% masy chromu i, jeżeli występuje <= 0,5% molibdenu, tylko walcowane na gorąco, tylko ciągnione na gorąco lub tylko wyciskane, o przekroju okrągłym o średnicy >= 80 mm (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 0709 40 00 - Selery inne niż seler korzeniowy, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1605 53 90 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. w hermetycznych pojemnikach i tylko wędzonych)
-
Kod CN: 0809 - Morele, wiśnie i czereśnie, brzoskwinie (włącznie z nektarynami), śliwki i owoce tarniny, świeże