0404 10 76 Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN 0404 10 76 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5515 19 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, z włóknami ciągłymi chemicznymi, z włóknami odcinkowymi wiskozowymi lub z bawełny, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 0811 90 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy
-
Kod CN: 2903 29 00 - Nienasycone chlorowane pochodne węglowodorów alifatycznych (z wył. chlorku winylu (chloroetylenu), trichloroetylenu, tetrachloroetylenu (perchloroetylenu))
-
Kod CN: 1806 90 19 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, niezawierające alkoholu
-
Kod CN: 1207 70 00 - Nasiona melona
-
Kod CN: 8423 81 80 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności <= 30 kg, wykorzystujące nieelektroniczne środki do pomiaru mas, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2919 90 00 - Estry fosforowe i ich sole, włącznie z fosforanami kwasu mlekowego; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. fosforanu tris(2,3-dibromopropylu)
-
Kod CN: 2009 90 94 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego, soków z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 5515 12 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi, zadrukowane
-
Kod CN: 6602 00 00 - Laski, stołki myśliwskie, bicze, szpicruty i tym podobne (z wył. tyczek mierniczych, kul i lasek z podpórką, lasek o charakterze broni i lasek sportowych)