0404 90 21 Produkty zawierające naturalne składniki mleka, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 0404 90 21 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.56.0 - Wyroby mleczarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8525 80 99 - Rejestrujące kamery wideo, nadające się do zapisu programów telewizyjnych i dźwięku i obrazu zarejestrowanego przez kamerę telewizyjną
-
Kod CN: 8451 80 - Maszyny i urządzenia do klejenia, wykańczania, powlekania lub impregnowania przędzy, materiałów lub gotowych wyrobów włókienniczych oraz urządzenia stosowane przy produkcji linoleum lub innych pokryć podłogowych oraz do nakładania tworzywa sztucznego na podłoże włókiennicze lub na inne podłoże (z wył. maszyn do klejenia lub wykończania filcu, kalandrów i pras uniwersalnych)
-
Kod CN: 8536 20 - Wyłączniki automatyczne, do napięć <= 1 000 V
-
Kod CN: 5807 90 90 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, niehaftowane (z wył. tkanych i z filcu lub włóknin)
-
Kod CN: 8208 10 00 - Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego, do obróbki metalu
-
Kod CN: 2001 90 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów)
-
Kod CN: 8003 00 00 - Sztaby, pręty, kształtowniki i druty, z cyny, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9401 90 30 - Części mebli do siedzenia, z drewna, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2003 10 30 - Grzyby z rodzaju Agaricus, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. tymczasowo zakonserwowanych i gotowanych)
-
Kod CN: 2005 99 30 - Karczochy przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)