0406 10 80 Ser (niedojrzewający lub niekonserwowany) świeży, włącznie z serem serwatkowym i twaróg, o zawartości tłuszczu > 40% masy
Kod CN 0406 10 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1806 10 90 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
-
Kod CN: 6105 20 90 - Koszule męskie lub chłopięce, z włókien sztucznych, dziane (z wył. koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 9023 00 10 - Przyrządy, aparatura i modele, w rodzaju stosowanych przy nauczaniu fizyki, chemii lub przedmiotów technicznych
-
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2005 59 00 - Fasola niełuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
-
Kod CN: 8433 90 00 - Części maszyn do zbioru, maszyn omłotowych, kosiarek i urządzeń do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania produktów rolnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0306 93 10 - Kraby z gatunku Cancer pagurus, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 9506 70 30 - Wrotki, włączając buty z przymocowanymi wrotkami
-
Kod CN: 8541 40 - Światłoczułe elementy półprzewodnikowe, włączając fotoogniwa, nawet zmontowane w moduły lub tworzące panele; diody świecące (z wył. ogniw fotoemisyjnych)
-
Kod CN: 8479 89 60 - Centralne układy smarowania