0306 93 10 Kraby z gatunku Cancer pagurus, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
Kod CN 0306 93 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1103 20 40 - Granulki z kukurydzy
-
Kod CN: 2712 90 11 - Ozokeryt, wosk montanowy lub wosk torfowy [produkty naturalne], surowe
-
Kod CN: 4012 90 - Opony pełne lub z poduszką powietrzną, bieżniki opon, ochraniacze dętek, gumowe
-
Kod CN: 8714 95 00 - Siodełka, do rowerów (z wył. do motocykli)
-
Kod CN: 0305 51 10 - Dorsz "Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, niesolony, niewędzony (z wył. filetów)
-
Kod CN: 5101 11 00 - Wełna potna strzyżona, włącznie z wełną praną z drugiej strzyży, niezgrzebna ani nieczesana
-
Kod CN: 6115 96 99 - Pończochy pełnej długości lub do kolan, skarpety i pozostałe wyroby pończosznicze, włącznie z obuwiem bez nakładanych podeszew, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku, damskich rajstop i trykotów, wyrobów pończoszniczych pełnej długości lub do kolan, i wyrobów dla niemowląt)
-
Kod CN: 2204 29 23 - Wina białe produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 2933 39 55 - 4-Metylopirydyna
-
Kod CN: 1501 20 10 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. smalcu)