0406 40 Ser z przerostami niebieskiej pleśni i pozostały ser zawierający przerosty otrzymywane z użyciem Penicillium roqueforti
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 80 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8514 90 30 - Części elektrycznych pieców do produkcji obwodów drukowanych objętych pozycją 8514 30 20
-
Kod CN: 0307 91 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3812 20 - Złożone plastyfikatory do gumy (kauczuku) lub tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2308 00 11 - Wytłoki winogron, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt, nawet w postaci granulek, o całkowitej masowej mocy alkoholu <= 4,3% mas. i zawartości suchej substancji >= 40% masy
-
Kod CN: 2208 30 30 - Szkocka whisky „single malt”
-
Kod CN: 0303 45 18 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), zamrożony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2615 10 00 - Rudy i koncentraty cyrkonu
-
Kod CN: 2850 00 60 - Azydki, i krzemki, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. związków, które są również węglikami objętymi pozycją 2849 i organicznych i nieorganicznych związków rtęci)