0406 40 90 Ser z przerostami niebieskiej pleśni i pozostały ser zawierający przerosty otrzymywane z użyciem Penicillium roqueforti (z wył. Roquefort i Gorgonzola)
Kod CN 0406 40 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0709 - Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
-
Kod CN: 2710 19 62 - Oleje opałowe otrzymane z minerałów bitumicznych, o zawartości siarki <= 0,1% masy (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych i do przeprowadzania procesu specyficznego, i zawierających biodiesel)
-
Kod CN: 9306 30 10 - Naboje i części do nich, do rewolwerów i pistoletów, objętych pozycją 9302 oraz do pistoletów maszynowych objętych pozycją 9301
-
Kod CN: 8434 - Dojarki mechaniczne i urządzenia mleczarskie (z wył. urządzeń chłodzących lub grzewczych, wirówek do mleka, urządzeń mleczarskich, pras filtracyjnych i pozostałych urządzeń filtracyjnych); ich części
-
Kod CN: 7412 20 00 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, ze stopów miedzi (na przykład złączki nakrętne, kolanka, tuleje)
-
Kod CN: 1602 31 - Mięso lub podroby, z indyków (z gatunków domowych), przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa )
-
Kod CN: 9402 90 00 - Stoły operacyjne, stoły do badań i pozostałe meble lekarskie, chirurgiczne, dentystyczne lub weterynaryjne (z wył. foteli dentystycznych lub podobnych, specjalnych stołów do prześwietleń rentgenem i noszy, włączając nosze na kółkach)
-
Kod CN: 5903 10 90 - Tekstylia powleczone, pokryte lub laminowane poli(chlorkiem winylu) (z wył. pokryć ściennych z materiału tekstylnego impregnowanych lub pokrytych poli(chlorkiem winylu); wykładzin podłogowych o tekstylnym podłożu i o warstwie górnej lub pokryciu z poli(chlorku winylu))
-
Kod CN: 0201 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
-
Kod CN: 6302 53 90 - Bielizna stołowa, z włókien chemicznych (z wył. z włóknin i dzianej)