0408 19 81 Żółtka jaj, ciekłe, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN 0408 19 81 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.12.0 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2905 42 00 - Pentaerytrytol
-
Kod CN: 8429 19 00 - Spycharki czołowe i spycharki skośne, na kołach, samobieżne
-
Kod CN: 2204 21 69 - Wina produkowane w Dao, Bairrada and Douro, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 2307 00 19 - Osad winny z drożdży (z wył. osadu o całkowitej masowej mocy alkoholu <= 7,9% mas. i zawartości suchej substancji >= 25% masy)
-
Kod CN: 4903 00 00 - Książki dla dzieci, obrazkowe, do rysowania lub kolorowania
-
Kod CN: 0302 54 90 - Widłaki (Urophycis spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8479 89 70 - Zautomatyzowane maszyny do umieszczania elektronicznych komponentów w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji zespołów obwodów drukowanych
-
Kod CN: 6101 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 9208 90 00 - Szafy grające, katarynki, mechaniczne ptaki śpiewające, piły grające oraz pozostałe instrumenty muzyczne, nieobjęte żadną inną pozycją działu 92; wabiki dowolnego rodzaju; gwizdki, rogi oraz pozostałe dęte instrumenty sygnalizacyjne
-
Kod CN: 0102 29 29 - Bydło domowe żywe o masie > 80 kg, ale <= 160 kg (z wył. zwierząt do uboju i hodowlanych czystorasowych)