10.89.12.0 Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.12 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Kod PKWiU 10.89.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0407 90 10 - Jaja drobiu, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane
-
Kod CN: 0407 90 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane (z wył. drobiu)
-
Kod CN: 0408 11 20 - Żółtka jaj suszone, nienadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0408 11 80 - Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0408 19 20 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 0408 19 81 - Żółtka jaj, ciekłe, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0408 19 89 - Żółtka jaj (inne niż ciekłe), zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 0408 91 20 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
-
Kod CN: 0408 91 80 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
-
Kod CN: 0408 99 20 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nie nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
-
Kod CN: 0408 99 80 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
-
Kod CN: 3502 11 10 - Albumina jaja, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku", niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi
-
Kod CN: 3502 11 90 - Albumina jaja, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku", zdatna do konsumpcji przez ludzi
-
Kod CN: 3502 19 10 - Albumina jaja, niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
-
Kod CN: 3502 19 90 - Albumina jaja, zdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 23.61.11.1 - Płytki, płyty chodnikowe, bloczki i podobne wyroby z betonu
-
Kod PKWiU: 10.13.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z przetworzonego i zakonserwowanego mięsa, włączając mięso drobiowe
-
Kod PKWiU: 02 - PRODUKTY GOSPODARKI LEŚNEJ I USŁUGI ZWIĄZANE Z LEŚNICTWEM
-
Kod PKWiU: 20.14.51.0 - Związki siarki organiczne i pozostałe związki organiczno-nieorganiczne
-
Kod PKWiU: 91.01.12 - Usługi archiwów
-
Kod PKWiU: 38.12.27.1 - Odpady i braki oraz zużyte ogniwa i baterie galwaniczne
-
Kod PKWiU: 85.52.12.0 - Usługi świadczone przez szkoły muzyczne i nauczycieli muzyki
-
Kod PKWiU: 73.12.1 - POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY MIEJSCA LUB CZASU NA CELE REKLAMOWE
-
Kod PKWiU: 11.06.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją słodu
-
Kod PKWiU: 28.29.6 - URZĄDZENIA DO OBRÓBKI MATERIAŁÓW PRZEZ PROCES OBEJMUJĄCY ZMIANĘ TEMPERATURY, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE