0505 10 Pióra, w rodzaju stosowanych do wypychania i puch, nie bardziej obrobione niż oczyszczone, zdezynfekowane lub zakonserwowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5607 49 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. do wiązania lub belowania)
-
Kod CN: 7408 19 90 - Drut z miedzi rafinowanej, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego <= 0,5 mm
-
Kod CN: 3921 13 10 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z elastycznych komórkowych poliuretanów, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)
-
Kod CN: 3001 20 - Ekstrakty gruczołów lub pozostałych narządów lub ich wydzielin, do celów organoterapeutycznych
-
Kod CN: 9010 60 00 - Ekrany projekcyjne
-
Kod CN: 1501 20 90 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi i smalcu)
-
Kod CN: 0306 12 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 1902 19 10 - Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, niezawierające mąki lub mączki, ze zwykłej pszenicy lub jaj
-
Kod CN: 2917 13 90 - Kwas azelainowy, jego sole i estry, sole i estry kwasu sebacynowego
-
Kod CN: 0304 88 18 - Filety z żarłacza błękitnego (Prionace glauca),, zamrożone