0709 59 10 Pieprznik jadalny, świeży lub schłodzony
Kod CN 0709 59 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.13.80.0 - GRZYBY I TRUFLE
-
Kod PKWiU: 02.30.40.0 - Dziko rosnące jadalne produkty leśne
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9201 90 00 - Klawesyny i pozostałe klawiszowe instrumenty strunowe (z wył. pianin i fortepianów)
-
Kod CN: 5510 11 00 - Nitka pojedyncza zawierająca >= 85% masy włókien odcinkowych sztucznych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8714 94 90 - Części hamulców, włączając piasty hamujące, do rowerów, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do motocykli)
-
Kod CN: 0307 52 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", zamrożone
-
Kod CN: 8515 80 90 - Elektryczne maszyny i aparatura do spawania materiałów termoplastycznych (z wył. łączarek drutem, w rodzaju stosowanych do produkcji urządzeń półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 8421 91 00 - Części wirówek, włączając suszarki wirówkowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8428 39 90 - Wyciagi i przenośniki, o pracy ciągłej, do transportu towarów lub materiałów (z wył. specjalnie zaprojektowanych do pracy pod powierzchnią ziemi i przenośników o pracy ciągłej, typu kubełkowego, taśmowego i rolkowych oraz pneumatycznych)
-
Kod CN: 2811 29 10 - Tritlenek siarki [bezwodnik siarkowy]; tritlenek arsenu
-
Kod CN: 7217 30 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, powleczony lub pokryty metalem nieszlachetnym (z wył. powleczonego lub pokrytego cynkiem, sztab i prętów)
-
Kod CN: 2204 21 38 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Alsace, Bordeaux, Burgundy, Val de Loire, Mosel, Pfalz, Rheinhessen, Tokaj, Lazio, Toscana, Trentino, Alto Adige, Friuli, Veneto, Sicilia, vinho verde, Penedés, Rioja, Valencia, wina musujące i pół- musujące)