8714 94 90 Części hamulców, włączając piasty hamujące, do rowerów, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do motocykli)
Kod CN 8714 94 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 30.92.30.0 - Części i akcesoria do rowerów dwukołowych i pozostałych rowerów bezsilnikowych oraz do wózków inwalidzkich
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4810 99 - Papier i tektura, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem (glinką białą) lub innymi substancjami nieorganicznymi, ze spoiwem lub bez, oraz bez żadnej innej powłoki, nawet barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, papieru i tektury siarczanowych, papieru i tektury wielowarstwowych, i bez innych powłok)
-
Kod CN: 2909 30 38 - Pochodne bromowane eterów aromatycznych (z wył. eteru pentabromodifenylu; 1,2,4,5-tetrabromo-3,6-bis(pentabromofenoksy)benzenu i 1,2-bis(2,4,6-tribromofenoksy)etanu do produkcji terpolimeru akrylonitryl-butadien-styrenu (ABS))
-
Kod CN: 1806 31 00 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, nadziewane
-
Kod CN: 1108 19 - Skrobia (z wył. skrobi pszennej, kukurydzianej, ziemniaczanej, z manioku (cassava))
-
Kod CN: 1517 90 93 - Mieszaniny lub preparaty, w rodzaju stosowanych jako preparaty zapobiegające przyleganiu do formy, zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka, jadalne
-
Kod CN: 6507 00 00 - Taśmy do wewnętrznego wykańczania kapeluszy, podszewki, osłony, szkielety kapeluszy, ramy kapeluszy, daszki i wiązania, do nakryć głowy (z wył. opasek stosowanych przez sportowców jako zabezpieczenie przed potem i dzianych)
-
Kod CN: 5407 61 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych poliestrowych, nieteksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm
-
Kod CN: 9032 10 20 - Termostaty elektroniczne
-
Kod CN: 0304 95 60 - Mięso (nawet rozdrobnione), z błękitka (Micromesistius poutassou, Gadus poutassou) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 9025 - Hydrometry oraz podobne przyrządy pływające; termometry, pirometry, barometry, higrometry, psychrometry, zapisujące lub nie, oraz dowolna kombinacja tych przyrządów