0709 99 40 kapary, świeże lub schłodzone
Kod CN 0709 99 40 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.13.39.0 - Pozostałe, świeże lub schłodzone warzywa owocowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1602 20 - Przetwory z wątroby (wątróbki) dowolnych zwierząt (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)
-
Kod CN: 9001 30 00 - Soczewki kontaktowe
-
Kod CN: 3704 00 90 - Papier, tektura i materiały włókiennicze, fotograficzne, naświetlone, ale niewywołane
-
Kod CN: 1602 42 - Łopatki i ich kawałki, ze świń, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN: 2925 19 - Imidy i ich pochodne; ich sole (z wył. sacharyny i jej soli, glutetymidu (INN) i nieorganicznych i organicznych związków rtęci))
-
Kod CN: 0710 40 00 - Kukurydza cukrowa, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
-
Kod CN: 7606 12 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,2 mm, ze stopów aluminium, prostokątne lub kwadratowe (z wył. siatek rozciąganych)
-
Kod CN: 0102 90 99 - Bydło żywe (z wył. domowego, bawołów i zwierząt hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 9508 10 00 - Wędrowne cyrki i wędrowne menażerie
-
Kod CN: 5206 25 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80 "(z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)