01.13.39.0 Pozostałe, świeże lub schłodzone warzywa owocowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.39 - Pozostałe warzywa owocowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod PKWiU 01.13.39.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0709 60 95 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0709 60 99 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone (z wył. do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych i słodkiej papryki)
-
Kod CN: 0709 93 10 - Cukinia, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0709 93 90 - Dynie, kabaczki i tykwy (Cucurbita spp.), świeże lub schłodzone (z wył. cukini)
-
Kod CN: 0709 99 40 - kapary, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0709 99 60 - Kukurydza cukrowa, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 78.20.19.0 - Usługi świadczone przez agencje pracy tymczasowej w zakresie dostarczania pozostałego personelu
-
Kod PKWiU: 10.41.60.0 - Oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce oraz ich frakcje uwodornione, estryfikowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod PKWiU: 24.45.3 - POZOSTAŁE METALE NIEŻELAZNE I WYROBY Z NICH; CERMETALE; POPIÓŁ I POZOSTAŁOŚCI ZAWIERAJĄCE METALE I ZWIĄZKI METALI
-
Kod PKWiU: 38.11.52 - Odpady z papieru i tektury
-
Kod PKWiU: 30.11.24 - Pozostałe statki do przewozu ładunków suchych (stałych)
-
Kod PKWiU: 28.14.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych kurków i zaworów
-
Kod PKWiU: 24.34.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją drutu przez ciągnienie na zimno
-
Kod PKWiU: 10.89.11 - Zupy i buliony oraz przetwory z nich
-
Kod PKWiU: 29.20.10 - Nadwozia do pojazdów silnikowych
-
Kod PKWiU: 26.40.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją elektronicznego sprzętu powszechnego użytku