0710 80 85 Szparagi, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN 0710 80 85 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.11.0 - Warzywa zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6110 12 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z wełny z kóz kaszmirskich, dziane (z wył. wyrobów pikowanych)
-
Kod CN: 2938 90 10 - Glikozydy naparstnicy
-
Kod CN: 3920 79 10 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z wulkanizowanej fibry, niewzmocnionej, nielaminowanej, nieosadzonej na podłożu ani niepołączonej w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty
-
Kod CN: 1107 10 99 - Słód (z wył. palonego, z pszenicy i w postaci mąki)
-
Kod CN: 1602 50 31 - Wołowina peklowana (corned beef), w opakowaniach hermetycznych
-
Kod CN: 0302 91 00 - Wątróbki, ikry i mlecze, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2842 90 80 - Sole kwasów nieorganicznych lub nadtlenokwasów (z wył. tlenowych lub nadtlenowych kwasów metalicznych, krzemianów podwójnych lub złożonych [włącznie z glinokrzemianami, nawet niezdefiniowanymi chemicznie], soli, soli podwójnych lub soli złożonych kwasów selenu lub telluru, azydków i organicznych lub nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 0401 10 90 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 1 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
-
Kod CN: 0709 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1602 42 90 - Łopatki i ich kawałki, ze świń, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych)