2938 90 10 Glikozydy naparstnicy
Kod CN 2938 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 21.10.53.0 - Glikozydy i alkaloidy roślinne oraz ich sole, etery, estry i pozostałe pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1209 29 - Nasiona roślin pastewnych (z wył. zbóż i buraka cukrowego, lucerny, koniczyny "Trifolium spp.", kostrzewy, wiechliny łąkowej "Poa pratensis L.", rajgrasu [Lolium multiflorum Lam., Lolium perenne L.])
-
Kod CN: 3824 78 30 - Mieszaniny zawierające jedynie difluorometan i pentafluoroetan
-
Kod CN: 2204 21 79 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące)
-
Kod CN: 0714 90 - Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek, i rdzeń sagowca (z wył. manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
-
Kod CN: 6305 39 00 - Worki i torby, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z materiałów włókienniczych chemicznych (z wył. z taśmy polietylenowej lub polipropylenowej, lub podobnej i opakowań zbiorczych, pośrednich)
-
Kod CN: 2529 22 00 - Fluoryt zawierający > 97% masy fluorku wapnia
-
Kod CN: 5007 20 41 - Tkaniny ażurowe, zawierające >= 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 6406 20 - Podeszwy zewnętrzne i obcasy, z gumy lub tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 2008 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, rdzeni palmowych i żurawin)
-
Kod CN: 8516 79 20 - Urządzenia do smażenia w głębokim tłuszczu, do użytku domowego