0712 90 Warzywa i mieszanki warzyw, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. cebuli, grzybów i trufli, nie mieszanych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4804 41 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze > 150 g/m², ale < 225 g/m² (z wył. papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 2008 19 12 - Orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, włączając mieszanki zawierające >= 50% masy tych orzechów, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. Zakonserwowanych cukrem)
-
Kod CN: 3920 62 12 - Folia z poli(tereftalanu etylenu) o grubości 72 mikrometrów lub większej, ale nieprzekraczającej 79 mikrometrów, do produkcji elastycznych dysków magnetycznych; folia z poli(tereftalanu etylenu) o grubości >= 100 mikrometrów, ale <= 150 mikrometrów, do produkcji fotopolimerowych płyt drukarskich
-
Kod CN: 7210 61 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte stopami aluminiowo-cynkowymi
-
Kod CN: 4805 19 90 - Papier na warstwę pofalowaną, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. papieru półchemicznego na warstwę pofalowaną i papieru słomowego na warstwę pofalowaną i papieru „wellenstoff”)
-
Kod CN: 1702 30 - Glukoza, w postaci stałej, i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, niezawierające fruktozy lub zawierające w stanie suchym < 20% masy fruktozy
-
Kod CN: 6403 99 05 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, wykonane na drewnianym spodzie lub platformie, bez podeszwy wewnętrznej i bez metalowego ochronnego noska (z wył. zakrywającego kostkę)
-
Kod CN: 2007 99 93 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 7008 00 81 - Elementy izolacyjne ze szkła, składające się z dwóch tafli szkła uszczelnionych wzdłuż brzegów hermetycznym złączem i oddzielonych warstwą powietrza, innych gazów lub próżnią (z wył. barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub z warstwą pochłaniającą lub odbijającą)
-
Kod CN: 9026 20 20 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli ciśnienia cieczy lub gazów, elektroniczne (z wył. regulatorów)