0804 Daktyle, figi, ananasy, awokado, guawa, mango i smaczelina, świeże lub suszone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2828 90 00 - Podchloryny (chlorany (I)), chloryny i podbrominy (z wył. podchlorynu wapnia)
-
Kod CN: 9109 - Mechanizmy zegarowe, kompletne i zmontowane (z wył. mechanizmów zegarkowych)
-
Kod CN: 1604 12 91 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w hermetycznych pojemnikach (z wył. Śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 3916 20 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego > 1 mm, pręty, pałeczki i kształtowniki profilowane, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, z polimerów chlorku winylu
-
Kod CN: 1604 31 00 - Kawior
-
Kod CN: 9001 50 80 - Soczewki okularowe z materiałów (innych niż szkło), częściowo wykończone
-
Kod CN: 2523 90 00 - Cement, nawet barwiony (z wył. cementu glinowego i portlandzkiego)
-
Kod CN: 0303 69 70 - Buławik nowozelandzki (miruna nowozelandzka) (Macruronus novaezelandiae), zamrożony
-
Kod CN: 2204 22 27 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 5307 20 00 - Przędza wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z juty lub pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303