1604 12 91 Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w hermetycznych pojemnikach (z wył. Śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
Kod CN 1604 12 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2005 10 00 - Warzywa homogenizowane pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości <= 250 g masy
-
Kod CN: 9001 40 20 - Soczewki okularowe szklane, nieprzeznaczone do korekcji wzroku
-
Kod CN: 1902 19 10 - Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, niezawierające mąki lub mączki, ze zwykłej pszenicy lub jaj
-
Kod CN: 0712 20 00 - Cebula suszona, cała, cięta w kawałki, w plasterkach, łamana lub w proszku, ale dalej nieprzetworzona
-
Kod CN: 9018 31 90 - Strzykawki, z igłami lub bez, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii (z wył. z tworzyw sztucznych)
-
Kod CN: 5207 - Przędza bawełniana pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nici do szycia)
-
Kod CN: 8542 32 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jako pamięci, wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85
-
Kod CN: 8527 21 59 - Odbiorniki radiowe, nadające się do odbierania i dekodowania cyfrowych sygnałów radiowego systemu przekazywania danych (RDS), nadające się do pracy tylko z zewnętrznym źródłem energii, w rodzaju stosowanych w pojazdach mechanicznych, połączone z aparaturą do zapisu lub odtwarzania dźwięku (z wył. tych z laserowym systemem odczytu i odbiorników kasetowych z analogowym i cyfrowym systemem odczytu)
-
Kod CN: 2009 81 99 - Sok żurawinowy (Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, o liczbie <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 1503 00 - Stearyna smalcowa, olej smalcowy, oleostearyna, oleina i olej łojowy (z wył. emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej)