0810 Truskawki i poziomki, maliny, jeżyny, porzeczki czarne, białe lub czerwone, agrest i pozostałe jadalne owoce, świeże (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, awokado, guawy, mango, smaczeliny, papai, owoców cytrusowych, winogron, melonów, jabłek, gruszek, pigw, moreli, wiśni, czereśni, brzoskwiń, śliwek i owoców tarniny)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9018 32 90 - Igły chirurgiczne, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
-
Kod CN: 1905 40 - Sucharki, tosty z chleba i podobne wyroby tostowe
-
Kod CN: 5205 - Przędza bawełniana, inna niż nici do szycia, zawierająca >= 85% masy bawełny (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 6403 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach ze skóry wyprawionej (z wył. obuwia ortopedycznego, obuwia do łyżew z przymocowanymi łyżwami lub rolkami, obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 3504 00 10 - Koncentraty białka mleka, zawierające, w przeliczeniu na suchą substancję > 85% masy białek
-
Kod CN: 4407 26 10 - Białe lauan, białe meranti, białe seraya, żółte meranti i alan, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 2208 30 61 - Szkockie whisky „single grain” i „blended grain”, w pojemnikach o objętości <= 2 l
-
Kod CN: 7223 00 - Drut ze stali nierdzewnej, w zwojach (z wył. sztab i prętów)
-
Kod CN: 9027 20 00 - Chromatografy i przyrządy do elektroforezy
-
Kod CN: 2106 90 55 - Syrop glukozowy i z maltodekstryny, aromatyzowane lub barwione