3504 00 10 Koncentraty białka mleka, zawierające, w przeliczeniu na suchą substancję > 85% masy białek
Kod CN 3504 00 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.59.51.0 - Peptony, pozostałe substancje białkowe i ich pochodne, gdzie indziej niesklasyfikowane; proszek skórzany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8425 42 00 - Podnośniki i wciągniki, hydrauliczne (z wył. układów podnośnikowych wbudowanych na stałe, w rodzaju stosowanych w stacjach obsługi pojazdów)
-
Kod CN: 0714 90 20 - Maranta, salep i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek (z wył. Manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
-
Kod CN: 9031 20 00 - Stanowiska badawcze do silników, generatorów, pomp itp..
-
Kod CN: 8104 90 00 - Artykuły z magnezu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8466 20 91 - Uchwyty przedmiotów obrabianych do tokarek (z wył. w postaci przyrządów i uchwytów do celów specjalnych, włącznie z zestawami znormalizowanych części przyrządów i uchwytów)
-
Kod CN: 4820 40 00 - Formularze pism i przekładane kalką zestawy do pisania, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 8465 10 - Maszyny do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, przystosowane do wykonywania różnych rodzajów operacji obróbkowych bez wymiany narzędzi pomiędzy takimi operacjami
-
Kod CN: 3920 99 21 - Arkusze i taśmy, z poliimidu niekomórkowego, niepowleczone lub powleczone, lub pokryte wyłącznie tworzywem sztucznym, niewzmocnione, nielaminowane, nieosadzone na podłożu ani niepołączone w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 0812 10 00 - Wiśnie i czereśnie, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 2009 89 99 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, z gruszek, wiśni lub czereśni, z żurawin)