0811 90 11 Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
Kod CN 0811 90 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 95 21 - Mięso (nawet rozdrobnione) z dorsza z gatunku Gadus macrocephalus (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 6203 29 30 - Komplety, męskie lub chłopięce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 8112 - Beryl, chrom, german, wanad, gal, hafn, ind, niob, ren i tal oraz artykuły z tych metali, gdzie indziej niesklasyfikowane odpady i złom tych metali (z wył. popiołów i pozostałości zawierających te metale)
-
Kod CN: 7219 35 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości < 0,5 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 9029 - Obrotomierze, liczniki produkcji, taksometry, drogomierze (liczniki kilometrów), krokomierze i tym podobne (z wył. Gazomierzy, liczników do cieczy lub energii elektryczne); szybkościomierze i tachometry (inne niż te objęte pozycją 9014 lub 9015); stroboskopy
-
Kod CN: 2915 21 00 - Kwas octowy
-
Kod CN: 4906 00 00 - Plany i rysunki architektoniczne, techniczne, przemysłowe, handlowe, topograficzne lub do podobnych zastosowań, będące oryginałami narysowanymi ręcznie; teksty rękopiśmienne; reprodukcje fotograficzne na papierze światłoczułym i kopie wykonane przez kalkę
-
Kod CN: 4911 10 - Reklamy handlowe, katalogi handlowe i podobne
-
Kod CN: 0302 89 31 - Karmazyny z gatunku "Sebastes marinus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0305 69 10 - Ryby z gatunku Boreogadus saida, solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)