0811 90 19 Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Kod CN 0811 90 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9030 82 00 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli płytek lub urządzeń półprzewodnikowych
-
Kod CN: 0303 53 90 - Brisling lub szprot (Sprattus sprattus), zamrożone
-
Kod CN: 8424 30 10 - Maszyny do wytwarzania strumienia pary lub piasku i podobne maszyny wytwarzające strumień czynnika roboczego, na sprężone powietrze
-
Kod CN: 2711 12 19 - Propan o czystości >= 99 %, skroplony (z wył. stosowanego jako paliwo napędowe lub do ogrzewania)
-
Kod CN: 1521 10 00 - Woski roślinne (inne niż triglicerydy), nawet rafinowane lub barwione
-
Kod CN: 8901 90 - Jednostki pływające do przewozu towarów oraz jednostki pływające do przewozu zarówno osób, jak i towarów (z wył. chłodniowców, tankowców, promów i jednostek zasadniczo przeznaczonych do przewozu osób)
-
Kod CN: 5603 14 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 150 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych)
-
Kod CN: 1602 49 90 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych, szynek, łopatek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 2008 30 90 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ani dodatku cukru
-
Kod CN: 2008 97 34 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy i mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)