0811 90 85 Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, zamrożone
Kod CN 0811 90 85 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8112 99 30 - Artykuły z niobu "columbium" lub renu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5407 71 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, niebielone lub bielone (z wył. z włókien ciągłych lub jednowłóknowych, z poliestrów, z nylonu lub pozostałych poliamidów i z mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych)
-
Kod CN: 0301 94 10 - Atlantycki tuńczyk błękitnopłetwy (Thunnus thynnus), żywy
-
Kod CN: 8471 60 60 - Klawiatury, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci
-
Kod CN: 8426 - Okrętowe żurawie masztowe; dźwignice, włączając linomostowe (z wył. z zamontowanymi kołami i dźwignic pojazdowych dla kolei); bramownice drogowe, wozy okraczające podsiębierne oraz wozy i wózki transportu wewnętrznego z urządzeniami dźwigowymi
-
Kod CN: 3911 10 00 - Żywice naftowe, żywice kumaronowe, indenowe lub kumaronowo-indenowe i politerpeny, w formach podstawowych
-
Kod CN: 2008 99 40 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 7004 20 91 - Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, z warstwą pochłaniającą, posiadające warstwę przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej (inne niż szkło optyczne)
-
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
-
Kod CN: 4421 91 00 - Artykuły z bambusa, gdzie indziej niesklasyfikowane