0910 99 99 Przyprawy korzenne, rozgniatane lub mielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)
Kod CN 0910 99 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.84.23.0 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7307 23 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, spawane doczołowo, ze stali nierdzewnej (z wył. odlewanych)
-
Kod CN: 9201 - Pianina, włączając pianina automatyczne; klawesyny i pozostałe klawiszowe instrumenty strunowe
-
Kod CN: 9021 10 90 - Szyny i pozostałe urządzenia stosowane przy złamaniach
-
Kod CN: 5911 90 91 - Samoprzylepne okrągłe tarcze polerskie w rodzaju stosowanych do produkcji płytek półprzewodnikowych
-
Kod CN: 3909 50 - Poliuretany, w formach podstawowych
-
Kod CN: 2523 21 00 - Biały cement portlandzki, nawet sztucznie barwiony
-
Kod CN: 2924 19 00 - Amidy alifatyczne (włącznie z karbaminianami alifatycznymi) oraz ich pochodne, ich sole (z wył. meprobamatu (INN), fluoroacetamidu (ISO), monokrotofosu (ISO) i fosfamidonu (ISO))
-
Kod CN: 5511 30 00 - Przędza z włókien odcinkowych sztucznych, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nici do szycia)
-
Kod CN: 8542 32 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci
-
Kod CN: 5208 22 19 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 130 g/m², bielone, o szerokości > 165 cm