10.84.23.0 Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84.23 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Kod PKWiU 10.84.23.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0904 22 00 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 0905 20 00 - Wanilia, rozgniatana lub mielona
-
Kod CN: 0906 20 00 - Cynamon i kwiaty cynamonowca, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 0907 20 00 - Goździki (całe owoce, kwiaty i szypułki), rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 0908 12 00 - Gałka muszkatołowa, rozgniatana lub mielona
-
Kod CN: 0908 22 00 - Kwiat muszkatołowy, rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 0908 32 00 - Kardamony, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 0909 22 00 - Nasiona kolendry, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 0909 32 00 - Nasiona kminu rzymskiego, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 0909 62 00 - Nasiona anyżku, badianu, kminku lub kopru, jagody jałowca, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 0910 12 00 - Imbir, rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 0910 20 90 - Szafran rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 0910 30 00 - Kurkuma
-
Kod CN: 0910 91 05 - Curry
-
Kod CN: 0910 91 90 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych, rozgniatane lub mielone (z wył. curry)
-
Kod CN: 0910 99 10 - Nasiona kozieradki
-
Kod CN: 0910 99 39 - Tymianek rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 0910 99 50 - Liście laurowe
-
Kod CN: 0910 99 99 - Przyprawy korzenne, rozgniatane lub mielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 26.30.3 - CZĘŚCI ELEKTRYCZNYCH URZĄDZEŃ TELEFONICZNYCH I TELEGRAFICZNYCH
-
Kod PKWiU: 32.99.22.0 - Części, szkielety i akcesoria do parasoli, parasoli przeciwsłonecznych, lasek, stołków myśliwskich i tym podobnych
-
Kod PKWiU: 01.11.11.0 - Pszenica durum
-
Kod PKWiU: 28.29.60 - URZĄDZENIA DO OBRÓBKI MATERIAŁÓW PRZEZ PROCES OBEJMUJĄCY ZMIANĘ TEMPERATURY, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 01.11.62.0 - Groch
-
Kod PKWiU: 13.92.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gotowych wyrobów tekstylnych
-
Kod PKWiU: 20.12 - BARWNIKI I PIGMENTY
-
Kod PKWiU: 91.0 - USŁUGI BIBLIOTEK, ARCHIWÓW, MUZEÓW ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI W ZAKRESIE KULTURY
-
Kod PKWiU: 25.29.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją zbiorników, cystern i pojemników metalowych
-
Kod PKWiU: 28.21.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PIECÓW, PALENISK I PALNIKÓW PIECOWYCH