1004 Owies
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5504 90 00 - Włókna odcinkowe sztuczne, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia (z wył. z włókna wiskozowego)
-
Kod CN: 2009 79 30 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0306 94 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 8533 - Rezystory, włączając reostaty i potencjometry, (z wył. rezystorów grzejnych); ich części
-
Kod CN: 0307 31 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", niewędzone, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN: 3301 90 10 - Terpenowe produkty uboczne odterpenowanych olejków eterycznych
-
Kod CN: 4412 99 40 - Płyty fornirowane i podobne drewno warstwowe, z przynajmniej jedną warstwą zewnętrzną z brzozy, buka, czereśni, dębu, grabu, jesionu, kasztana, kasztanowca, klonu, lipy, olchy, orzecha włoskiego, orzesznika, platana, robinii akacjowej, topoli, tulipanowca amerykańskiego, wiązu lub wiśni, niezawierające warstw z płyty wiórowej, płyty stolarskiej, płyty warstwowej i płyty podłogowej (z wył. Z sklejki składającej się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, płyt z drewna utwardzonego, paneli komórkowych z drewna, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: 2208 30 30 - Szkocka whisky „single malt”
-
Kod CN: 3204 90 00 - Produkty organiczne syntetyczne, w rodzaju stosowanych jako luminofory, nawet zdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 1604 20 05 - Przetwory z surimi