1106 20 10 Mąka, mączka i proszek, denaturowane, z sago lub korzeni manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714
Kod CN 1106 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.23.0 - Mąka i mączka z suszonych części roślin
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0207 13 - Kawałki i podroby ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1604 12 91 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w hermetycznych pojemnikach (z wył. Śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 0506 90 00 - Kości i rdzenie rogów, i proszek i odpadki tych produktów, nieobrobione, odtłuszczone, wstępnie przygotowane (z wył. osseiny i kości poddanych działaniu kwasu, i przyciętych do nadania kształtu)
-
Kod CN: 2008 50 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 3907 - Poliacetale, pozostałe polietery i żywice epoksydowe, w formach podstawowych; poliwęglany, żywice alkidowe, poliestry allilowe i pozostałe poliestry, w formach podstawowych
-
Kod CN: 4401 39 00 - Trociny, drewno odpadowe i ścinki drewniane, aglomerowane w kłody, brykiety lub w podobne formy (z wył. granulek)
-
Kod CN: 0710 80 95 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej, oliwek, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, grzybów, pomidorów, karczochów i szparagów)
-
Kod CN: 0806 - Winogrona, świeże lub suszone
-
Kod CN: 1512 21 - Olej z nasion bawełny, surowy
-
Kod CN: 8104 19 00 - Magnez nieobrobiony plastycznie, zawierający < 99,8% masy magnezu