1209 91 80 Nasiona warzyw, do siewu (z wył. nasion buraka ćwikłowego [Beta vulgaris var. Conditiva])
Kod CN 1209 91 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.13.60.0 - Nasiona warzyw, z wyłączeniem nasion buraków cukrowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8467 21 10 - Wiertarki ręczne dowolnego rodzaju, zawierające silnik elektryczny , niewymagające zewnętrznego źródła energii
-
Kod CN: 2401 10 60 - Tytoń typu Oriental suszony na słońcu, nieodżyłowany
-
Kod CN: 0207 42 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone
-
Kod CN: 3001 20 90 - Ekstrakty gruczołów lub pozostałych narządów lub ich wydzielin, pochodzenia zwierzęcego, do celów organoterapeutycznych
-
Kod CN: 5302 - Konopie siewne (Cannabis sativa L.), surowe lub przerobione, ale nieprzędzione; odpady i pakuły konopi siewnych, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 4804 31 80 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m² (z wył. papieru, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody, papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 6201 91 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych i garniturów, kompletów, marynarek, blezerów oraz spodni)
-
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
-
Kod CN: 8504 40 84 - Falowniki o mocy wyjściowej <= 7,5 kVA (z wył. w rodzaju stosowanych z urządzeniami telekomunikacyjnymi, maszynami do automatycznego przetwarzania danych i ich urządzeniami)
-
Kod CN: 2710 12 31 - Benzyna lotnicza