1504 10 10 Oleje z wątróbek rybich i ich frakcje, o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
Kod CN 1504 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.12.0 - Oleje i tłuszcze oraz ich frakcje z ryb i ssaków morskich
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2844 30 61 - Sztaby, pręty, kątowniki, kształtki i profile, blachy i taśmy toru (Euratom)
-
Kod CN: 3916 90 - Przędza jednowłóknowa (monofilament), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego > 1 mm, pręty, pałeczki i kształtowniki profilowane, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, z tworzyw sztucznych (z wył. z polimerów etylenu i chlorku winylu)
-
Kod CN: 1504 30 - Tłuszcze, oleje i ich frakcje, ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
-
Kod CN: 1605 30 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 3914 00 00 - Wymieniacze jonowe oparte na polimerach objętych pozycjami od 3901 do 3913,w formach podstawowych
-
Kod CN: 0404 10 16 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 0303 89 40 - Ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, zamrożone
-
Kod CN: 2006 00 99 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru <= 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
-
Kod CN: 1207 40 - Nasiona sezamu, nawet łamane
-
Kod CN: 7010 90 67 - Balony, kolby, słoje, dzbany, fiolki i pozostałe pojemniki, ze szkła, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej < 0,25 l (z wył. butli)