1505 00 90 Tłuszcz z wełny oraz substancje tłuszczowe otrzymane z niego, włącznie z lanoliną (z wył. surowego tłuszczu z wełny)
Kod CN 1505 00 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.10.10.0 - Tłuszcz z wełny, włączając lanolinę
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3916 90 10 - Przędza jednowłóknowa (monofilament), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego > 1 mm, pręty, pałeczki i kształtowniki profilowane, z produktów polimeryzacji kondensacyjnej lub z przegrupowaniem, nawet modyfikowanych chemicznie, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej (z wył. z poliestrów, poliamidów i żywic epoksydowych)
-
Kod CN: 1604 14 21 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonego)
-
Kod CN: 5806 39 00 - Taśmy tkane, z materiałów włókienniczych innych niż bawełna lub włókna chemiczne, o szerokości <= 30 cm, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4412 34 00 - Sklejka, składająca się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, co najmniej z jedną zewnętrzną warstwą z drewna drzew innych niż iglaste (z wył. bambusa, z jedną zewnętrzną warstwą z drewna tropikalnego, z drewna z następujących gatunków: brzoza, buk, dąb, eukaliptus, jesion, kasztan, kasztanowiec, klon ), lipa, olsza, orzech, orzesznik, platan, robinia, topola i osika, tulipanowiec, wiąz lub wiśnia, czereśnia, płyt z drewna utwardzonego, komórkowych płyt drewnianych, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: 2204 21 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Port, Madeira, Sherry, Marsala, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)
-
Kod CN: 2008 93 29 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0405 10 50 - Masło z serwatki, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 2608 00 00 - Rudy i koncentraty cynku
-
Kod CN: 4601 99 90 - Materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z materiałów nieroślinnych, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. wyrobów z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 6406 90 30 - Komplety cholewek przymocowanych do wkładek wewnętrznych lub do innych części podeszwy (z wył. z azbestu lub przymocowanych do podeszwy zewnętrznej)