1513 29 19 Frakcje stałe oleju z ziaren palmowych lub oleju babassu, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg lub prezentowane inaczej
Kod CN 1513 29 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.59.0 - Pozostałe oleje i ich frakcje, rafinowane, ale nie modyfikowane chemicznie; stałe tłuszcze roślinne oraz pozostałe oleje roślinne (z wyłączeniem oleju kukurydzianego) oraz ich frakcje, gdzie indziej niesklasyfikowane, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7419 99 90 - Artykuły z miedzi, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: DZIAŁ 42 - ARTYKUŁY ZE SKÓRY WYPRAWIONEJ; WYROBY SIODLARSKIE I RYMARSKIE; ARTYKUŁY PODRÓŻNE, TOREBKI I PODOBNE POJEMNIKI; ARTYKUŁY Z JELIT ZWIERZĘCYCH (INNYCH NIŻ Z JELIT JEDWABNIKÓW)
-
Kod CN: 7326 90 50 - Szpule do kabli, przewodów rurowych i podobne, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 0204 43 90 - Mięso z owiec (z wył. z jagniąt), bez kości, zamrożone
-
Kod CN: 8483 40 - Mechanizmy i przekładnie zębate do maszyn (inne niż koła zębate, koła łańcuchowe oraz pozostałe elementy układów przenoszenia napędu, przedstawiane oddzielnie); mechanizmy śrubowo–kulkowe lub śrubowo-wałeczkowe; skrzynie przekładniowe i pozostałe układy zmieniające prędkość, włączając przemienniki momentu obrotowego
-
Kod CN: 0712 20 00 - Cebula suszona, cała, cięta w kawałki, w plasterkach, łamana lub w proszku, ale dalej nieprzetworzona
-
Kod CN: 2008 99 28 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 7201 50 10 - Surówka zwierciadlista, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, zawierająca >= 0,3% masy, ale <= 1% masy tytanu i >= 0,5% masy, ale <= 1% masy wanadu
-
Kod CN: 7307 29 80 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, ze stali nierdzewnej (z wył. wyrobów odlewanych, gwintowanych, doczołowo spawanych łączników, i kołnierzy)
-
Kod CN: 3306 90 00 - Preparaty do higieny zębów lub jamy ustnej, włącznie z pastami i proszkami do przytwierdzania protez (z wył. środków do czyszczenia zębów i nici dentystycznych do czyszczenia międzyzębowego (dental floss))