1517 Margaryna, pozostałe jadalne mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, oraz mieszanin oliwy i jej frakcji)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7311 00 99 - Pojemniki na sprężony lub skroplony gaz, z żeliwa lub ze stali, o pojemności >= 1000 l (z wył. pojemników bez szwu i specjalnie skonstruowanych lub wyposażonych do transportu jednym lub wieloma środkami transportu)
-
Kod CN: 0304 42 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae) (z wył. z gatunku Oncorhynchus mykiss, o masie > 400 g każdy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0404 10 32 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 0206 29 91 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, zamrożona
-
Kod CN: 8112 92 31 - Niob "columbium" i ren, nieobrobione plastycznie, proszki niobu "columbium" lub renu
-
Kod CN: 2853 90 - Fosforki, nawet niezdefiniowane chemicznie, z wyłączeniem żelazofosforu; związki nieorganiczne, włącznie z wodą destylowaną lub wodą do pomiarów przewodnictwa oraz wodą o podobnej czystości; gdzie indziej niesklasyfikowane, ciekłe powietrze, nawet pozbawione gazów szlachetnych; sprężone powietrze; amalgamaty (z wył. amalgamatów metali szlachetnych)
-
Kod CN: 0402 29 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5% masy, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 4101 50 30 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, mokrosolone
-
Kod CN: 2008 40 59 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru <= 13% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 2008 97 38 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy i mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)