1517 10 10 Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca > 10% masy, ale nie <= 15% masy tłuszczów mleka
Kod CN 1517 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.42.10.0 - Margaryna i podobne tłuszcze, jadalne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7217 90 50 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, zawierający >= 0,25%, ale < 0,6% masy węgla, powleczony lub pokryty (z wył. powleczonego lub pokrytego metalem nieszlachetnym, sztab i prętów)
-
Kod CN: 1513 11 91 - Olej kokosowy surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 8711 90 00 - Motocykle, włączając motorowery oraz rowery wyposażone w pomocnicze silniki i wózki boczne dla motocykli (z wył. z silnikiem elektrycznym czy z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania)
-
Kod CN: 1604 15 11 - Filety z makreli z gatunków Scomber scombrus i Scomber japonicus, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN: 3301 13 - Olejki eteryczne z cytryn, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami
-
Kod CN: 4704 21 00 - Masa celulozowa z drewna drzew iglastych, siarczynowa, półbielona lub bielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 3920 43 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów chlorku winylu, zawierające >= 6% masy plastyfikatorów, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 2201 10 19 - Wody mineralne naturalne, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego, nasycone dwutlenkiem węgla
-
Kod CN: 5505 10 10 - Odpady włókien odcinkowych z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z wyczeskami, odpadami przędzy oraz szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 0811 90 39 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)