1601 00 10 Kiełbasy i podobne wyroby i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów, z wątroby (wątróbek)
Kod CN 1601 00 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.14.0 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0210 99 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów (z wył. mięsa z bydła, świń, mięsa i podrobów jadalnych z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
-
Kod CN: 8504 40 55 - Urządzenia do ładowania akumulatorów (z wył. w rodzaju stosowanych z urządzeniami telekomunikacyjnymi, maszynami do automatycznego przetwarzania danych i ich urządzeniami, i polikrystalicznych prostowników półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
-
Kod CN: 8544 42 - Przewody elektryczne, do napięć <= 1000 V, izolowane, wyposażone w złącza, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0304 71 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), zamrożone
-
Kod CN: 2933 69 40 - Urotropina (INN) (heksametylenotetraamina); 2,6-Di-tert-butylo-4-[4,6-bis(oktylotio)-1,3,5- triazyn-2-yloamino]fenol
-
Kod CN: 0710 90 00 - Mieszanki warzyw, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 1504 20 10 - Frakcje stałe tłuszczów i olejów z ryb, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie i olejów z wątróbek)
-
Kod CN: 3909 39 00 - Żywice aminowe, w formach podstawowych (z wył. żywic mocznikowych, żywic tiomocznikowych, żywic melaminowych i MDI)
-
Kod CN: 5902 10 10 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, impregnowane gumą