1602 31 11 Przetwory zawierające wyłącznie niepoddane obróbce cieplnej mięso indycze (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów)
Kod CN 1602 31 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2835 29 10 - Fosforan triamonu
-
Kod CN: 2005 70 00 - Oliwki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
-
Kod CN: 8466 20 - Uchwyty przedmiotów obrabianych
-
Kod CN: 2846 90 10 - Związki lantanu, prazeodymu, neodymu lub samaru, nieorganiczne lub organiczne
-
Kod CN: 8211 - Noże z ostrzami tnącymi, nawet ząbkowanymi, włączając noże ogrodnicze i ostrza do nich z metalu nieszlachetnego (z wył. noży ogrodniczych nieskładanych i maczet, noży i ostrzy tnących do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, noży do ryb i masła, brzytew i maszynek do golenia i noży objętych pozycją 8214)
-
Kod CN: 8467 11 90 - Narzędzia ręczne, pneumatyczne, obrotowe, włączając kombinowane obrotowo-udarowe (inne niż do obróbki metalu)
-
Kod CN: 0901 90 10 - Łupinki i łuski kawy
-
Kod CN: 7505 21 00 - Druty z niklu niestopowego (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
-
Kod CN: 4409 29 99 - Drewno, kształtowane w sposób ciągły, z wypustem, rowkiem, ze ściętymi krawędziami, zaokrąglone, ze złączami w jaskółczy ogon i podobne, wzdłuż dowolnej krawędzi, końców lub powierzchni, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo (z wył. drewna iglastego i tropikalnego i bambusa, na ramy do obrazów, fotografii, luster lub tym podobnych przedmiotów, płyt, klepek i listew do parkietów lub drewnianych płyt podłogowych)
-
Kod CN: 0202 30 90 - Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone