0202 30 90 Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone
Kod CN 0202 30 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2501 00 51 - Sól, denaturowana lub do celów przemysłowych, włącznie z oczyszczaniem (z wył. do przeróbki chemicznej lub do konserwowania lub przygotowania artykułów spożywczych dla ludzi lub zwierząt)
-
Kod CN: 0305 10 00 - Mąki, mączki i granulki, z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 6203 23 80 - Komplety, męskie lub chłopięce, z włókien syntetycznych (z wył. dzianych, i kompletów roboczych, dresów, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 2843 10 - Koloidy metali szlachetnych
-
Kod CN: 0402 29 99 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg
-
Kod CN: 6117 10 00 - Szale, chusty, szaliki, mantyle, welony i podobne, dziane
-
Kod CN: 8504 31 21 - Transformatory pomiarowe o mocy wyjściowej <= 1 kVA, do pomiaru napięcia
-
Kod CN: 8542 32 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jako pamięci, wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85
-
Kod CN: 1006 - Ryż
-
Kod CN: 9404 21 90 - Materace z tworzyw sztucznych, komórkowych