1602 31 19 Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. zawierającego wyłącznie niepoddanego obróbce cieplnej mięsa indyczego, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa )
Kod CN 1602 31 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 70 79 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 9%, ale <= 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 8481 80 71 - Zawory o kadłubach kulistych z żeliwa (z wył. regulatorów temperatury, zaworów redukcyjnych, zaworów do sterowania olejowo-hydraulicznymi lub pneumatycznymi układami przenoszenia napędu, zaworów zwrotnych i zaworów bezpieczeństwa lub zaworów nadmiarowych, zaworów do sterowania procesami i kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń, i zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 3901 40 00 - Kopolimery etyleno-alfa-olefin, o gęstości mniejszej niż 0,94, w formach podstawowych
-
Kod CN: 8433 19 59 - Kosiarki do pielęgnacji trawników, parków lub terenów sportowych, o napędzie nie-elektrycznym, z urządzeniem tnącym obracającym się w płaszczyźnie pionowej lub z przyrządami tnącymi, samobieżne, bez siedziska
-
Kod CN: 4101 20 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone lub <= 16 kg, jeśli świeże, mokrosolone lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 2601 - Rudy i koncentraty żelaza, włącznie z wyprażonymi pirytami żelazowymi
-
Kod CN: 5206 43 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 192,31 decyteksa, ale < 232,56 decyteksa "o numerze metrycznym > 43, ale <= 52, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 5103 30 00 - Odpady grubej sierści zwierzęcej, włącznie z odpadami przędzy (z wył. szarpanki rozwłóknionej, odpadów włosia i szczeciny do produkcji szczotek oraz z włosia końskiego)
-
Kod CN: 9008 50 00 - Rzutniki obrazów i powiększalniki i pomniejszalniki fotograficzne (z wył. kinematograficznych i części)
-
Kod CN: 4707 90 - Papier lub tektura, z odzysku (makulatura i odpady), włącznie z odpadami niesortowanymi (z wył. z odpadów z niebielonego papieru lub tektury, siarczanowych lub falistych, z papieru lub tektury, wykonanych głównie z bielonej chemicznie masy celulozowej, niebarwionej w masie, z papieru lub tektury, wykonanych głównie z masy drzewnej mechanicznej, i waty celulozowej)