2008 70 79 Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 9%, ale <= 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN 2008 70 79 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1108 19 - Skrobia (z wył. skrobi pszennej, kukurydzianej, ziemniaczanej, z manioku (cassava))
-
Kod CN: 1905 31 30 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające >= 8% masy tłuszczu mleka (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)
-
Kod CN: 1511 90 - Olej palmowy i jego frakcje, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanego chemicznie i surowego)
-
Kod CN: 2009 69 51 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8443 13 32 - Maszyny drukarskie offsetowe z podawaniem papieru w arkuszach, o długości boku <= 53 x 75 cm, ale > 22 cm x 36 cm, nowe
-
Kod CN: 8419 89 30 - Instalacje do metalizacji próżniowej
-
Kod CN: 7010 90 71 - Butle, kolby, fiolki i pozostałe pojemniki, ze szkła, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania produktów farmaceutycznych, o pojemności nominalnej > 0,055 l, ale < 2,5 l (z wył. ampułek, pojemników z rur, szklanych wkładów do pojemników, z izolacją próżniową)
-
Kod CN: 1702 90 79 - Cukry i melasy, karmelizowane, zawierające w stanie suchym < 50% masy sacharozy (z wył. cukrów i melas w postaci proszku, nawet aglomerowanego)
-
Kod CN: 3824 85 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające 1,2,3,4,5,6-heksachlorocykloheksan (HCH (ISO)), zawierający lindan (ISO, INN)
-
Kod CN: 2204 22 93 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące i pół-musujące)