1602 31 80 Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 57 % masy mięsa (bez kości) lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN 1602 31 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2843 10 10 - Koloidy srebra
-
Kod CN: 8418 21 10 - Chłodziarki domowe, sprężarkowe, o pojemności > 340 litrów
-
Kod CN: 0709 93 - Dynie i tykwy (Cucurbita spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2917 13 - Kwas azelainowy, kwas sebacynowy, ich sole i estry
-
Kod CN: 1605 29 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 7228 50 20 - Sztaby i pręty, ze stali narzędziowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 0102 39 10 - Bawoły domowe żywe (z wył. hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 2208 90 69 - Napoje spirytusowe, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (z wył. ouzo, wódek, likierów i kordiałów)
-
Kod CN: 8406 90 - Części turbin na parę wodną i na inne rodzaje pary, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0302 47 00 - Włócznik "Xiphias gladius", świeży lub schłodzony