1602 32 11 Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
Kod CN 1602 32 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 1602 32 11. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7314 50 00 - Siatka metalowa rozciągana z żeliwa lub stali
Kod CN: 4407 21 - Mahogany "Swietenia spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
Kod CN: 1701 13 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)
Kod CN: 3808 91 20 - Środki owadobójcze (insektycydy), na bazie chlorowanych węglowodorów, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycjami od 3808 52 00 do 3808 69 00)
Kod CN: 8414 59 - Wentylatory (z wył. stołowych, podłogowych, ściennych, okiennych, sufitowych lub dachowych, zawierające silnik elektryczny o mocy <= 125 W)
Kod CN: 0302 34 90 - Opastun "Thunnus obesus", świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
Kod CN: 8458 11 49 - Automaty tokarskie poziome, wielowrzecionowe, do usuwania metalu, sterowane numerycznie
Kod CN: 0208 90 98 - Mięso i jadalne podroby, świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, zgołębi, z dziczyzny, reniferów i żabich udek)
Kod CN: 7308 90 51 - Panele złożone z dwóch ścian z profilowanego "żeberkowanego" arkusza z rdzeniem izolującym, z żeliwa lub stali
Kod CN: 2929 90 00 - Związki z azotową grupą funkcyjną (z wył. związków z aminową grupą funkcyjną; związków aminowych z tlenową grupą funkcyjną; czwartorzędowych soli amoniowych i wodorotlenków; lecytyny i pozostałych fosfoaminolipidów, związków z karboksyamidową grupą funkcyjną; związków z amidową grupą funkcyjną kwasu węglowego; związków z karboksyimidową grupą funkcyjną, z iminową grupą funkcyjną lub związków z nitrylową grupą funkcyjną; diazo-, azo- lub azoksyzwiązków; pochodnych organicznych hydrazyny lub hydroksyloaminy, i izocyjanianów )