8458 11 49 Automaty tokarskie poziome, wielowrzecionowe, do usuwania metalu, sterowane numerycznie
Kod CN 8458 11 49 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.41.21.0 - Tokarki do usuwania metalu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8904 00 99 - Pchacze (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 7226 99 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i elektrolitycznie powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 3921 90 43 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z laminowanych żywic aminowych, wzmocnionych, laminowanych, osadzonych na podłożu lub połączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. laminatów z żywic aminowych wysokociśnieniowych z powierzchnią dekoracyjną po jednej lub dwóch stronach i pokryć podłogowych)
-
Kod CN: 5902 20 90 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z poliestrów, nawet oblane lub impregnowane tworzywem sztucznym (z wył. impregnowanych gumą)
-
Kod CN: 8714 99 50 - Przerzutki do rowerów
-
Kod CN: 7216 91 - Kątowniki, kształtowniki i profile, z żeliwa lub stali niestopowej, gięte na zimno lub wykończone na zimno, z wyrobów walcowanych płaskich, i obrobione więcej
-
Kod CN: 8536 20 10 - Wyłączniki automatyczne, do napięć <= 1 000 V, do prądu <= 63 A
-
Kod CN: 0812 10 00 - Wiśnie i czereśnie, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0402 99 31 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 9,5%, ale <= 45%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 2008 99 49 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)