1602 39 85 Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, zawierające < 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
Kod CN 1602 39 85 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7318 16 40 - Nitonakrętki z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna
-
Kod CN: 9011 - Mikroskopy optyczne, włączając mikroskopy do mikrofotografii, mikrokinematografii lub mikroprojekcji (z wył. dwuokularowych mikroskopów okulistycznych oraz instrumentów, urządzeń i maszyn, objętych pozycją 9031)
-
Kod CN: 0207 44 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4410 11 - Płyta wiórowa z drewna, nawet aglomerowa żywicami lub innymi organicznymi substancjami wiążącymi (z wył. płyty o wiórach zorientowanych „OSB”, płyty płatkowej, płyty pilśniowej, komórkowej płyty drewnianej)
-
Kod CN: 4009 22 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, wzmocnione lub inaczej połączone tylko z metalem, z wyposażeniem
-
Kod CN: 0304 89 49 - Filety z makreli (Scomber scombrus, Scomber japonicus) i ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, zamrożone
-
Kod CN: 3502 19 90 - Albumina jaja, zdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
-
Kod CN: 8412 21 20 - Układy hydrauliczne, liniowe "cylindry"
-
Kod CN: 0305 49 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", wędzony, włącznie z filetami, inny niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 2903 82 00 - Aldryna (ISO), chlordan (ISO) i heptachlor (ISO)