9011 Mikroskopy optyczne, włączając mikroskopy do mikrofotografii, mikrokinematografii lub mikroprojekcji (z wył. dwuokularowych mikroskopów okulistycznych oraz instrumentów, urządzeń i maszyn, objętych pozycją 9031)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8716 10 - Przyczepy i naczepy, mieszkalne lub turystyczne (kempingowe)
-
Kod CN: 2308 00 11 - Wytłoki winogron, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt, nawet w postaci granulek, o całkowitej masowej mocy alkoholu <= 4,3% mas. i zawartości suchej substancji >= 40% masy
-
Kod CN: 4707 90 90 - Papier lub tektura, z odzysku (makulatura i odpady), sortowane (z wył. z odpadów z niebielonego papieru lub tektury, siarczanowych lub falistych, z papieru lub tektury, wykonanych głównie z bielonej chemicznie masy celulozowej, niebarwionej w masie, z papieru lub tektury, wykonanych głównie z masy drzewnej mechanicznej, i waty celulozowej)
-
Kod CN: 7005 21 80 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej, w arkuszach, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub jedynie szlifowane powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, o grubości > 4,5 mm (z wył. szkła zbrojonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 1702 60 - Fruktoza, w postaci stałej i syrop fruktozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 2208 20 62 - Cognac, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 2008 99 49 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 7320 10 11 - Resory warstwowe i pióra do nich, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 8467 22 10 - Piły ręczne łańcuchowe, zawierające silnik elektryczny
-
Kod CN: 0709 59 50 - Trufle, świeże lub schłodzone