1602 50 10 Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
Kod CN 1602 50 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2805 11 00 - Sód
-
Kod CN: 3403 - Preparaty smarowe, włącznie z cieczami chłodząco-smarującymi, preparatami do rozluźniania śrub i nakrętek, preparatami przeciwrdzewnymi i antykorozyjnymi, preparatami zapobiegającymi przyleganiu do formy opartymi na smarach, oraz preparaty w rodzaju stosowanych do natłuszczania materiałów włókienniczych, skóry wyprawionej, skór futerkowych lub pozostałych materiałów (z wył. preparatów zawierających, jako składnik zasadniczy, >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych)
-
Kod CN: 3923 10 - Pudełka, skrzynki, klatki i podobne artykuły, do transportu lub pakowania towarów, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 5810 92 - Hafty z włókien chemicznych na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 9201 10 - Pianina
-
Kod CN: 0304 79 90 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorszy, łupacza, czerniaka, morszczuka i widłaka, mintaja i błękitka, ryb z gatunku Boreogadus saida, witlinka, rdzawca, buławika nowozelandzkiego, molwy), zamrożone
-
Kod CN: 2913 00 00 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne cyklicznych polimerów aldehydów lub paraformaldehydu
-
Kod CN: 0304 42 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2303 30 00 - Pozostałości i odpady browarnicze i gorzelniane
-
Kod CN: 0304 95 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone