2805 11 00 Sód
Kod CN 2805 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.23.0 - Metale alkaliczne lub metale ziem alkalicznych; metale ziem rzadkich, skand i itr; rtęć
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0712 90 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. ziemniaków, cebuli, grzybów, trufli, kukurydzy cukrowej, pomidorów i marchewki)
-
Kod CN: 2004 10 - Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
-
Kod CN: 1806 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach o masie <= 2 kg (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i proszku kakaowego)
-
Kod CN: 0511 - Produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; martwe zwierzęta dowolnego rodzaju, nienadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: DZIAŁ 7 - WARZYWA ORAZ NIEKTÓRE KORZENIE I BULWY, JADALNE
-
Kod CN: 8901 20 10 - Tankowce pełnomorskie
-
Kod CN: 5804 29 00 - Koronki wykonane maszynowo, w sztukach, w paskach lub w postaci motywów (z wył. z włókien chemicznych i dzianin objętych pozycjami od 6002 do 6006)
-
Kod CN: 0306 95 90 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae i z rodzaju Crangon)
-
Kod CN: 4010 35 00 - Pasy synchroniczne bez końca, z gumy, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 150 cm
-
Kod CN: 9022 13 00 - Aparatura wykorzystująca promieniowanie rentgenowskie, do zastosowań stomatologicznych