1604 14 41 Tuńczyki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonych, latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
Kod CN 1604 14 41 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4908 - Kalkomanie
-
Kod CN: 3504 00 90 - Peptony i ich pochodne; pozostałe substancje białkowe oraz ich pochodne, gdzie indziej niesklasyfikowane; proszek skórzany, nawet chromowany (z wył. koncentratów białka mleka, zawierających, w przeliczeniu na suchą substancję > 85% masy białek)
-
Kod CN: 1502 90 90 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 7225 19 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali krzemowej elektrotechnicznej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na zimno, o ziarnach niezorientowanych
-
Kod CN: 3208 90 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie polimerów syntetycznych i chemicznie modyfikowanych polimerów naturalnych, rozproszonych lub rozpuszczonych w środowisku niewodnym; roztwory produktów objętych pozycjami od 3901 do 3913 w lotnych rozpuszczalnikach organicznych, gdy masa rozpuszczalnika > 50% masy roztworu (z wył. na bazie poliestrów i polimerów akrylowych lub winylowych, i kolodium)
-
Kod CN: 5515 11 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi wiskozowymi, barwione lub z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 1901 10 00 - Przetwory dla niemowląt, pakowane do sprzedaży detalicznej, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, kwaśnej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 6115 96 10 - Podkolanówki z włókien syntetycznych, dziane (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku, damskich wyrobów pończoszniczych pełnej długości, o masie liniowej nitki pojedynczej < 67 decyteksów i wyrobów dla niemowląt)
-
Kod CN: 0207 54 - Kawałki i podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 2926 90 - Związki z nitrylową grupą funkcyjną (z wył. akrylonitrylu, 1-cyjanoguanidyny (dicyjanodiamidu) i fenproporeksu (INN) i jego soli, i półproduktu metadonu (INN) (4-cyjano-2-dimetyloamino-4,4-difenylobutanu))