1604 19 39 Ryby z rodzaju "Euthynnus", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako „loins” i z latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
Kod CN 1604 19 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1209 99 10 - Nasiona drzew leśnych, do siewu
-
Kod CN: 1514 91 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe
-
Kod CN: 2834 29 - Azotany (z wył. potasu i rtęci)
-
Kod CN: 2009 49 99 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 9205 90 - Dęte instrumenty muzyczne (z wył. instrumentów dętych blaszanych)
-
Kod CN: 5603 13 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 70 g/m², ale <= 150 g/m²
-
Kod CN: 4407 95 91 - Drewno z jesionu "Fraxinus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 7304 29 10 - Rura okładzinowa i przewód rurowy, bez szwu, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali, o średnicy zewnętrznej <= 168,3 mm
-
Kod CN: 8523 41 - Nośniki optyczne do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk fizycznych, niezapisane (z wył. produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 2614 00 00 - Rudy i koncentraty tytanu