1209 99 10 Nasiona drzew leśnych, do siewu
Kod CN 1209 99 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 02.10.12.0 - Nasiona drzew i krzewów leśnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 56 20 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus) , świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 5401 10 16 - Przędza teksturowana do szycia z włókien ciągłych syntetycznych (z wył. przędzy rdzeniowej i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8456 20 00 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału działające metodą ultradźwiękową (z wył. urządzeń do czyszczenia ultradźwiękowego i maszyn do testowania materiałów)
-
Kod CN: 3506 99 00 - Kleje gotowe i pozostałe gotowe spoiwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6802 92 00 - Kamienie wapienne, w dowolnej postaci (z wył. marmuru, trawertynu, alabastru, płytek, kostek i podobnych artykułów objętych podpozycją 6802 10 00, imitacji biżuterii, zegarów, lamp i ich części, oryginalnych rzeźb i posągów, kostki brukowej, płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych)
-
Kod CN: 2840 20 10 - Borany sodu, bezwodne (z wył. tetraboranu disodu [boraksu oczyszczonego])
-
Kod CN: 5603 93 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 70 g/m², ale <= 150 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych, lub z włókien ciągłych chemicznych)
-
Kod CN: 1302 11 00 - Opium
-
Kod CN: 8541 - Diody, tranzystory i podobne elementy półprzewodnikowe; światłoczułe elementy półprzewodnikowe, włączając fotoogniwa, nawet zmontowane w moduły lub tworzące panele (z wył. ogniw fotoemisyjnych); diody świecące (elektroluminescencyjne); oprawione kryształy piezoelektryczne; ich części
-
Kod CN: 1901 90 91 - Przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% tłuszczu mleka, 5% sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy (z wył. ekstraktu słodowego i przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, przetworów spożywczych w postaci proszku z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404)